Beste ondernemers,

Bent u een enthousiaste ondernemer binnen het mkb of een zelfstandige professional (zzp'er) op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien?

Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Pineapple bookings is verheugd om aan te kondigen dat we een nieuw netwerk bouwen speciaal voor ondernemers zoals u.

Ons doel is om een levendige en dynamische gemeenschap te creëren waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, samenwerken en hun zakelijke netwerk kunnen uitbreiden.

Of u nu op zoek bent naar nieuwe klanten, samenwerkingsverbanden, of gewoon wilt leren van andere succesvolle ondernemers, ons netwerk biedt de perfecte omgeving om deze doelen te bereiken.Voor slechts € 39,95 excl btw per jaar bieden wij u de mogelijkheid om uw bedrijf te laten vermelden op onze website.

Deze vermelding omvat alle relevante informatie over uw bedrijf, zoals uw bedrijfsnaam, contactgegevens en een korte beschrijving van uw producten of diensten.

Wij zullen u op de hoogte stellen van netwerk bijeenkomsten, waar u in contact kunt komen met andere ondernemers, interessante discussies kunt voeren en mogelijkheden voor samenwerking kunt verkennen.

Dit is de ideale plek om waardevolle connecties op te bouwen en uw zakelijke horizon te verbreden.

Naarmate ons netwerk groeit, zijn wij voornemens om met het Pineapple Network, netwerkbijeenkomsten regionaal of landelijk dan wel in de toekomst internationaal te organiseren, of te koppelen aan al bestaande netwerkbijeenkomsten.
Pineapple network bij de Hubbz Arnhem Centrum

Waarom zou u deelnemen aan ons netwerk?

Verhoog uw zichtbaarheid: Bereik een breder publiek en vergroot uw merkbekendheid door uw bedrijf te laten melden op de website.

Maak waardevolle connecties: Ontmoet gelijkgestemde ondernemers en creëer waardevolle zakelijke relaties die uw groei en succes kunnen stimuleren.

Leer en inspireer: Ondek nieuwe inzichten en strategieën door te communiceren met andere succesvolle ondernemers en deel uw eigen ervaringen om anderen te inspireren.

Ontwikkel nieuwe kansen: Verken samenwerkingsmogelijkheden en ontdek nieuwe zakelijke kansen binnen ons bloeiende netwerk.

Bespaar tijd en geld: Met een betaalbaar jaarlijks tarief van slechts €39,95 excl btw

Profiteert u van een kosteneffectieve mannier om uw bedrijf te promoten en uw netwerk uit te breiden.
Wacht niet langer en sluit u aan bij
het groeiende netwerk van Pineapple bookings.

Hieronder kunt u zich aanmelden bij het Pineapple Network


PINEAPPLE NETWORKLeden
LETS CONNECT
Aanmelding gestart 5 juni 2023

Pervin.nl

Als coach en trainer weet ik mensen en teams tot inzichten te laten komen om zichzelf en elkaar beter begrijpen, zodat kwaliteiten ten volle tot uiting komen.

In mijn coachpraktijk begeleid ik ambitieuze mensen die onder hun niveau werken, hoe ze zichzelf zichtbaar maken, zodat ze gaan verdienen wat ze waard zijn.

Pervin Vermeer-Kalay

Coach I Trainer I HR Professional
@ Pervin Coaching
info@pervin.nl
06-18869962
www.pervin.nl
Chakanacoaching.nl

Als coach en trainer ondersteun ik jou bij het bereiken van een optimale balans, zodat je ontspannen, veerkrachtig en vitaal kunt leven.

Mijn aanpak gaat verder dan alleen het behandelen van symptomen; ik richt me ook op het begrijpen van de dieperliggende oorzaken.

Via workshops en op maat gemaakte 1-op-1 sessies, waarbij leren door te doen, ervaren en ontspannen centraal staan, begeleid ik jou naar persoonlijke groei.

Ik geloof niet in een standaardmethode of interventie; samen kijken we naar wat het beste bij jou past, wat de specifieke situatie is en wat nodig is om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Mijn aanpak is doortastend, activerend en met een gezonde dosis.

Leroy van de Pol

Coach | Trainer
info@chakanacoaching.nl
0644609784

www.chakanacoaching.nl
Fietsservicegelderland.nl

Fietsservice Gelderland verzorgt de reparatie van fietsen op elke gewenste locatie, van thuis tot op 't werk.

Ook leveren we nieuwe en gebruikte fietsen op aanvraag, per stuk maar ook in aantallen.

Verder kunt u ons inhuren voor werkzaamheden in de werkplaats of als mechanic tijdens een wielerronde of fietstocht met collega's, vrienden of werknemers als teamuitje.

Noem het op en als het over fietsen gaat is het mogelijk!

www.fietsservicegelderland.nl
Sportcentre-westervoort.nl


Sportcentre Westervoort biedt hoogwaardige personal coaching en training op maat. Onze focus ligt op het leveren van persoonlijke begeleiding om jouw fitnessdoelen te bereiken en een gezondere levensstijl te bevorderen.

Onze ervaren en gepassioneerde coaches zullen samen met jou werken aan het ontwikkelen van een op maat gemaakt trainingsprogramma dat perfect aansluit bij jouw behoeften en doelstellingen. Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of specifieke sportieve prestaties wilt behalen, onze coaches zullen je helpen om het maximale uit jezelf te halen.

Tijdens de personal coaching-sessies staat jouw persoonlijke vooruitgang centraal. Onze coaches zullen je motiveren, uitdagen en begeleiden bij elke stap van je fitnessreis. Ze zullen ervoor zorgen dat je de juiste technieken en vorm gebruikt om blessures te voorkomen en optimale resultaten te behalen.

Naast de training bieden we ook professioneel voedingsadvies om jou te ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Onze coaches zullen je helpen om gezonde eetgewoonten aan te nemen die passen bij jouw levensstijl en voedingsbehoeften. Ze zullen je voorzien van waardevolle kennis en strategieën om een gebalanceerd dieet te volgen en je energieniveaus te optimaliseren.

Broeders:
Joshua & Joey van Osch
www.sportcentre-westervoort.nl
Bodytalkcentrum.nl

Bodytalkcentrum promote Bodytalk binnen Nederland. Ik geef Bodytalk sessies, een holistische energetische healing en organiseer Bodytalk cursussen.

Bodytalk activeert de natuurlijk herstel vermogen van het lichaam.
Dit kan op een psychologische, mental of fysiek niveau zich uitdrukken.Info@bodytalkcentrum.nl
www.bodytalkcentrum.nl
Hubbzoffices.com

Over ons

Wij dragen actief bij aan de gezondheid van jou en jouw medewerkers.


Hubbz heeft een ergonomische werkplek beschikbaar voor iedereen binnen 15 minuten afstand. Bij Hubbz werk je samen met collega's en andere mensen uit de regio en daarbuiten.

Door gebruik te maken van een van onze locaties, reduceren wij gezamenlijk het woon- werkverkeer en verhogen wij de productiviteit. Inspireer elkaar en geef je creativiteit een boost bij Hubbz!

www.hubbzoffices.com
Hb-test.nl

Uit ervaring weten wij dat het opvoeden van een (vermoedelijk) hoogbegaafd en/of hooggevoelig kind fantastisch is maar ook een ware uitdaging kan zijn. Wat heeft ons kind van ons nodig? Wat heeft ons kind van school nodig? Het zijn vragen waar we zelf als ouders lang mee gestoeid hebben en die ons als professional dagelijks gesteld worden. De inzichten uit de onderzoeken van onze kinderen en de adviezen van de hoogbegaafdheidsprofessionals hebben ervoor gezorgd dat wij als ouders beter in staat zijn om in de opvoeding aan te sluiten bij de behoeften van onze kinderen. Daarnaast zijn de inzichten ook binnen het onderwijs ontzettend waardevol gebleken. Dit gunnen wij elke ouder!

Binnen HB-Test zien we onderzoek als een hulpmiddel en niet als een doel opzich. We gebruiken de informatie uit onderzoek om je goed te kunnen adviseren over wat je kind van jou, de school en zijn omgeving nodig heeft.

www.hb-test.nl
Foxserv.nl

FoxServ helpt een breed scala aan organisaties, zoals bedrijven, verenigingen en stichtingen bij het realiseren van de meest optimale software oplossing voor het beheren van hun gegevens. Denk daarbij vooral aan CRM en/of ERP omgevingen.

Dit kan door het aanpassen en uitbreiden van een reeds gebruikte applicatie, of het ontwikkelen van een geheel nieuwe oplossing.

Daarbij onderscheid FoxServ zich door met name de eindgebruikers nauw én intensief bij het hele proces te betrekken. Zij zijn tenslotte degenen die er prettig en efficiënt mee moeten gaan werken.

FoxServ is ruim 10 jaar actief in de ICT. In die jaren zijn er nieuwe applicaties ontwikkeld én reeds bestaande applicaties aangepast en uitgebreid. Zowel binnen lokale netwerken als webbased. Zowel geheel zelfstandig als in teamverband. Onder andere voor de verzekeringsbranche, een leverancier van koffieautomaten, diverse verenigingen en een hulpverleningsinstantie.

Laten we een afspraak maken om te ontdekken wat FoxServ concreet voor uw organisatie kan betekenen.

06 222 93 703
info@foxserv.nl
www.foxserv.nl
Wloworkandlife.nl

WLO opgericht in 2000 focust al >10 jaar bewust op talenten.

Wij kijken dus veel verder dan de competenties!

We dichten niemand zo maar talenten toe maar gebruiken hiervoor de professionele talentscan Het Talentenpaspoort van Pontis BV. Zelf ben ik de persoon van onze DEEP DIVE-trajecten.

Bestemd voor diegenen die hoofd en hart willen inzetten en de weg naar binnen gaan afleggen, eindelijk. Niet zweverig, wel pittig.

www.wloworkandlife.nl
Bodyswitch.nl

BodySwitch is een organisatie met praktijken voor leefstijlgeneeskunde.

BodySwitch heeft inmiddels zestien praktijken en dit aantal groeit. Onze doelstelling is om zoveel mogelijk mensen te helpen om ‘Natuurlijk gezond’ te worden.

In onze vestigingen werken uitsluitend gespecialiseerde artsen en therapeuten. Zij helpen je de balans van je lichaam te herstellen, op basis van een persoonlijk integraal behandelplan.

www.bodyswitch.nl
Futurabloemen.nl

Bij FuturaBloemen bestel je de mooiste bloemen voor elke gelegenheid. Onze bloemen zijn als een blik in de toekomst, vol prachtige kleuren en betoverende geuren die je hart veroveren.

Of je nu een boeket zoekt om iemand te verrassen, bloemen voor een feestelijke gelegenheid of een speciale gebeurtenis wilt vieren, bij FuturaBloemen vind je altijd wat je zoekt.

Kijk op onze webshop

www.futurabloemen.nl Arnhem
Arnhemseborduurcentrale.nl

Wij van de Arnhemse Borduur Centrale zijn reeds 10 jaar gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van (reclame) boodschappen op verschillende soorten textiel.

Bij ons kunt u terecht voor alles wat geborduurd en bedrukt kan worden.

Wij borduren en bedrukken voor bedrijven, verenigingen, instellingen en particulieren. Leuk als relatiegeschenk, verjaardagscadeau of kerstcadeau.

Als u interesse heeft in één van onze producten of u heeft vragen met betrekking tot borduringen of bedrukkingen schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

info@arnhemseborduurcentrale.nl
www.arnhemseborduurcentrale.nl
Twinengine.nl

Twin Engine, hét fullservice eventstyling en evenementenbureau!

Met onze passie, creativiteit en kwaliteit kunnen wij bijna iedere ruimte stylen in elke gewenstesfeer of thema. Of ben je op zoek naar een onderscheidend concept voor jouw bedrijfsevenement dat past bij jouw merk en doelen? Laat de organisatie volledig aan ons over!

Wij zijn de experts in het creëren van een droomevent en zorgen voor een ware belevenis. Onze missie: Met creatieve styling- en eventorganisatie een onvergetelijke ervaring maken die mensen verbindt en inspireert!

Bekijk onze portfolio met sfeerimpressies op onze website van door ons gerealiseerde seizoenstyling, thema’s voor congressen, personeelsfeesten, of andere bedrijfsevenementen.

Weten hoe jouw event er uit kan komen te zien? Ontvang een vrijblijvende offerte op maat en ontdek het zelf. Neem contact met ons op via onze website.

Wij stropen onze mouwen alvast op!

Twin Engine, jouw droomevent, onze creatie.
Dailybeun.com


Wat is Daily Beun?

Daily Beun is een op vriendschap gebaseerde gemeenschap. We zijn jaren geleden begonnen toen de medeoprichter ''Bram'' begon bij een lokaal verkoopbedrijf. Met veel ambitie en passie voor Toyota Starlets, wist hij zijn eerste vrienden te overtuigen om met hem mee te werken. Volgens Bram: ''Onze groep wordt beschouwd als een familie, de een werkt met auto's en de ander met computers, maar als iemand iets nodig heeft, ben ik er om de situatie in goede banen te leiden. Zo hebben we altijd het meeste plezier en de beste werkrelaties''. Nu jaren later zijn we met een grote groep vrienden dat bestaat uit Influencers, autoliefhebbers, IT-ers en nog veel meer branches. Ons idee is om de Beun familie door de jaren heen nog veel groter te maken!
Ninepixels.nl

"Ninepixels voor succesvolle websites, die écht werken! Ninepixels is al bijna tien jaar actief in de Webdesign en ICT Diensten. Wij leveren verschillende diensten: Webdesign, Webwinkels, Applicaties, Drukwerk, Logo Design, SEO Optimalisatie en tal van ICT-diensten. Een website bouwen is één, maar een website bouwen, die de ondernemer ook het beoogde rendement oplevert, is twee! Emir Corovic van Ninepixels luistert naar de wensen van de klant, heeft de benodigde kennis in huis en komt zodoende met een resultaat, dat aan de vraag beantwoordt. Ninepixels weet niet alleen een gebruiksvriendelijke site te leveren maar zorgt er ook voor dat de site gevonden wordt en hoog in Google komt te staan! Aarzel niet en neem contact met ons op!"

NinePixels B.V.


085 - 760 6922

emir@ninepixels.nl

Cruquiusweg 2B, 6827 BL ,Arnhem

www.ninepixels.nl
Vidianonline.nl

Jouw website zorgeloos online?

Wij leggen ons werk niet neer na het bouwen van jouw website. We ontzorgen je namelijk ook graag in het online houden van jouw website, ookwel de hosting.

Hosting kan voor jouw domeinnaam, website en/of zakelijke e-mail. Bij VIDIAN Online bieden wij 'managed hosting' aan, wat inhoudt dat wij alle technische zaken voor je regelen.

Jij zegt wat je wilt, wij verzorgen het!
www.info@vidianonline.nl
Pjbemiddelingsbureau.nl

PJ Bemiddelingsbureau

Wij helpen u om uw vergaderzaal, kantoor of flex ruimtes hybrid te maken.

Dat wil zeggen dat uw kantoor of vergaderzaal gereed is voor persoonlijke ontmoeting en een online ontmoeting. Dit doen wij met camera's met nieuwe technologie die de zorgen uit handen neemt.

Wij hebben beveiligings camera's van alle soorten en maten eveneens met nieuwe technologieën om u, uw medewerker en uw bezittingingen te beschermen.

Persoonlijk advies is vereist om de juiste keuze te maken.www.pjbemiddelingsbureau.nl
Suzannepeters.nl

Weet jij hoe jouw potentiële klant jouw teksten leest? Het overbrengen van een boodschap is nog niet zo gemakkelijk wanneer je geen gezichtsuitdrukkingen, gebaren of lichaamstaal kunt gebruiken. De kans dat er miscommunicatie ontstaat is dan erg groot en dat kost je nieuwe klanten. Kopen doe je met emoties. Raak daarom de lezer met pakkende teksten.

Ik ben copywriter/tekstschrijver met meer dan tien jaar ervaring. Teksten staat hoog in Google en weten de lezer aan te spreken. Neem gerust contact op om meer over mijn schrijfstijl en werkwijze te weten te komen.


Suzanne Peters Arnhem

Pineapple
Bookings

Administratie

Pineapple Bookings
Steenstraat 93
6828 CH, Arnhem
The Netherlands

KVK: 73058432
BTW: NL001853240B63

IBAN: NL37 ABNA 0120 3931 90

Pineapple Bookings LTD
KVK: 89401239
BTW: NL864971461B01

IBAN:NL09 INGB 0101 1396 24

© Pineapple Bookings 2023. All rights reserved.

Weergave filteren

Registreren

Om een abonnement af te sluiten, te beheren of een accomodatie te reserveren moet je een Pineapple Account hebben. Via dit formulier kun je een account aanmaken.
Heb je al een account?

Inloggen

Om een abonnement af te sluiten, te beheren of een accomodatie te reserveren moet je inloggen in jouw Pineapple Account.