BECOME A PINEAPPLE MEMBER

All-in-one

Hoe gemotiveerd is uw personeel? En organiseert u wel eens iets voor uzelf of uw personeel?

Wij bieden een leuk uniek incentive aan om personeel en uzelf uit de dagelijkse sleur te halen en in het zonnetje te zetten. Bovendien kan het in uw voordeel werken met de werkkostenregeling (WKR).

Wij hebben accommodaties in het buitenland die wij in de vorm van een abonnement aanbieden waarbij er voor een vast bedrag per jaar, 1 of meerdere weken in het laagseizoen gebruik van kan worden gemaakt.

Vanuit daar kun je werken, netwerken, teambuilding stimuleren of even uitwaaien. Bijvoorbeeld in een vrijstaande villa met privé zwembad in Spanje.

Een mooi alternatief

Onze service is een geweldig alternatief of aanvulling op de standaard secundaire arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd naar de kosten?
Conventionele luxe
Bekende vormen van secundaire airbeidsvoorwaarden - zoals u weet - zijn een auto van de zaak, telefoon, laptop een 13e maand salaris, een bonusregeling of commissiebonus.
Fulltime ontspannen
Om als werkgever de mogelijkheid te geven vanuit een mooie villa te werken geeft personeel de vrijheid en het gevoel van business en pleasure. Een werknemer heeft gemiddeld 25,6 dagen per jaar de mogelijkheid om vakantie op te nemen om weer even op te laden. WHY NOT MAKE IT DOUBLE?
Gemotiveerd personeel
Jouw team maakt de fundering van het bedrijf. De kracht is motivatie en de juiste mindset. Gemotiveerd personeel betekend meer productiviteit omzet en groei binnen het bedrijf.
Internationaal netwerk
Onze abonnementen worden aangeboden aan het MKB waardoor je internationaal kan netwerken. Teambuilding en meetings op een internationaal niveau. Hoe meer Pineapple Members, hoe meer locaties en bereik.
Veel luxe voor weinig
Door collectief te werken met abonnementen kunnen wij accommodaties voor een scherpe prijs aanbieden en scheelt het vaak tot wel 3 keer in de kosten.
JOIN THE MOVEMENT
PINEAPPLE BOOKINGS is een jong en fris bedrijf. Ons streven is om een zo divers mogelijk aanbod aan accommodaties in zoveel mogelijk plaatsen binnen Europa te realiseren.

HOE WERKT HET?Ontdek onze unieke abonnementsservice die bedrijven, organisaties en het midden- en kleinbedrijf in staat stelt om gebruik te maken van accommodaties in het buitenland.

Met Pineapple kun je jouw team inspireren, samenwerken en verbinden op prachtige locaties over de hele wereld.

Maar dat is niet alles. Als Member kun je ook zelf genieten van onze accommodaties om te netwerken, zakelijke bijeenkomsten te organiseren of gewoon te ontspannen.


TEAMBUILDING

Gebruik de accommodaties om teambuildingactiviteiten te organiseren, waarbij jouw team samenkomt op een inspirerende locatie in het buitenland.

Flexibiliteit: Je kunt minimaal 1 week per persoon per jaar gebruikmaken van een accommodatie en je mag zelf je aantal weken bepalen wat je aan tegoed in je abonnement wil hebben.

Bijv:
1 week Spanje
1 week Italie
1 week Portugal

Je kunt ervoor kiezen om meerdere personen tegelijkertijd te laten verblijven of afzonderlijke trips te plannen voor verschillende teamleden.
NETWERKEN

Boek voor jezelf een accommodatie om te netwerken, zakelijke relaties te versterken of meetings te houden met andere Pineapple-leden.

Je boekt een eigen kamer in een Villa die gedeeld wordt met andere ondernemers.


TRAINING & COACHING

Ontdek de kracht van het Pineapple-netwerk voor training en coaching!

Bij Pineapple geloven we in de waarde van samenwerking en het delen van kennis.

Wat dit nog specialer maakt, is dat je als lid van Pineapple gebruik kunt maken van ons uitgebreide netwerk van professionals om elkaars diensten in te huren. En hoe mooi is het om dat te combineren in een mooie villa.

Of je nu op zoek bent naar een expert op het gebied van leiderschapstraining, communicatievaardigheden, persoonlijke ontwikkeling of teamcoaching, Pineapple heeft de juiste connecties om aan jouw behoeften te voldoen.

Hoe werkt het?

Dienstenaanbod: Pineapple-leden kunnen hun training- en coachingdiensten aanbieden aan andere leden in ons netwerk. Als jij een expert bent in jouw vakgebied, kun je jouw diensten promoten via ons platform en zichtbaar zijn voor potentiële klanten binnen de Pineapple-gemeenschap.

Zoeken en inhuren: Als je op zoek bent naar specifieke training of coaching, kun je eenvoudig door ons netwerk bladeren en de professionals vinden die passen bij jouw behoeften. Van ervaren trainers tot gerenommeerde coaches, we hebben een divers scala aan experts die klaarstaan om jou te ondersteunen.

Versterk jouw team: Als bedrijf of organisatie kun je Pineapple gebruiken om training en coaching voor jouw team te regelen. Je kunt trainers en coaches inhuren om op locatie te komen of virtuele sessies te organiseren, afhankelijk van jouw voorkeur en de behoeften van jouw team.

Gedeelde ervaringen: Pineapple creëert een omgeving waarin professionals van verschillende achtergronden en disciplines elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren. Door gebruik te maken van elkaars diensten, bouwen we aan een netwerk van waardevolle connecties en stimuleren we groei en ontwikkeling.


Samen kunnen we groeien, leren en elkaar versterken. Maak gebruik van het Pineapple-netwerk en ontdek de mogelijkheden om training en coaching van hoge kwaliteit te vinden en aan te bieden. Sluit je vandaag nog aan bij Pineapple en maak deel uit van een gemeenschap die jouw professionele groei ondersteunt!
Maak de wereld jouw werkplek met Pineapple en ontdek de mogelijkheden om te groeien, te verbinden en te genieten van unieke ervaringen in het buitenland.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe Pineapple jouw bedrijf kan versterken!


Pineapple
Bookings

Administratie

Pineapple Bookings
Steenstraat 93
6828 CH, Arnhem
The Netherlands

KVK: 73058432
BTW: NL001853240B63

IBAN: NL37 ABNA 0120 3931 90

Pineapple Bookings LTD
KVK: 89401239
BTW: NL864971461B01

IBAN:NL09 INGB 0101 1396 24

© Pineapple Bookings 2023. All rights reserved.

Weergave filteren

Registreren

Om een abonnement af te sluiten, te beheren of een accomodatie te reserveren moet je een Pineapple Account hebben. Via dit formulier kun je een account aanmaken.
Heb je al een account?

Inloggen

Om een abonnement af te sluiten, te beheren of een accomodatie te reserveren moet je inloggen in jouw Pineapple Account.