"Employees are a company's greatest asset - they're your competitive advantage. You want to attract and retain the best; provide them with encouragement, stimulus, and make them feel that they are an integral part of the company's mission." , voormalig CEO van Xerox.

Anne M. Mulcahy
PINEAPPLE

Het gebruik van pineapple bookings als incentive kan helpen bij het verminderen van verzuim en stress binnen de organisatie en bij het vergroten van binding en motivatie onder werknemers.


Vermindering van verzuim en stress

Pineapple kan werknemers aanmoedigen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren, wat kan helpen bij het verminderen van verzuim en stress.

Bijvoorbeeld, werknemers die beloond worden met een pineapple abonnement kunnen deelnemen aan een mindfulness-cursus en daarmee hun stressniveau verlagen, terwijl werknemers die deelnemen aan gezondheids- en fitnessactiviteiten hun fysieke gezondheid kunnen verbeteren en minder snel ziek worden.

Pineapple incentive

Werken en reizen bieden beide unieke kansen om nieuwe inzichten te verwerven en je horizon te verbreden.

Door te werken in verschillende omgevingen en culturen, kun je nieuwe vaardigheden ontwikkelen, verschillende werkmethoden leren en jezelf uitdagen om buiten je comfortzone te treden.

Tegelijkertijd geeft reizen je de mogelijkheid om nieuwe plekken te ontdekken, te leren over verschillende culturen en manieren van leven, en jezelf uit te dagen om open te staan voor nieuwe ervaringen.

Door de combinatie van werken en reizen krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Je kunt nieuwe perspectieven en inzichten opdoen die je kunnen inspireren en je kunnen helpen groeien. Werken en reizen kan je ook helpen om jezelf beter te leren kennen, je zelfvertrouwen te vergroten en nieuwe relaties op te bouwen.

Kortom, werken en reizen bieden een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien, en om nieuwe avonturen aan te gaan die je leven kunnen verrijken.
Balans in een organisatie

It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.

Charles Darwin
Versterking van binding en motivatie

Pineapple bookings kunnen ook helpen bij het versterken van binding en motivatie onder werknemers. Door werknemers te belonen voor hun inzet en toewijding, voelen ze zich gewaardeerd en gemotiveerd om hun werk goed te doen.

Bijvoorbeeld, werknemers die beloond worden met een pineapple abonnement voor hun bijdrage aan een succesvol project, voelen zich meer betrokken bij het bedrijf en gemotiveerd om verder te gaan met hun werk.

Meerwaarde van Pineapple bookings

Naast het verminderen van verzuim en stress en het vergroten van binding en motivatie, biedt pineapple bookings nog andere voordelen.

Zo is pineapple gemakkelijk in te zetten en te beheren, waardoor HR-managers minder tijd en middelen hoeven te besteden aan het ontwikkelen en implementeren van incentives.

Bovendien kan Pineapple ook ondersteunen en meedenken aan de behoeften en doelen van het bedrijf, waardoor we een op maat gemaakte en effectieve oplossing bieden voor de specifieke uitdagingen waar de organisatie mee te maken heeft.

Denk bijvoorbeeld aan workshops van proffesionals binnen het netwerk van pineapple members en partners.
Goed personeel behouden en laten groeien in persoonlijke ontwikkeling.

Op een unieke manier personeel aantrekken en een incentive bieden met het gevoel van vrijheid business and pleasure.


Een mooi alternatief voor secundaire arbeidsvoorwaarden die prefentief werkt op de lange termijn en het welzijn van personeel en organisatie bevorderd.


Dit incentive kan helpen de vicieuze cirkel van werkdruk en burn-out verzuim te doorbreken.


Gesprekken aan de koffietafel zorgen voor reuring op de werkvloer en geeft je iets om naar uit te kijken.

Gen Z

Generation Z, ook wel bekend als de digitale generatie of de iGen, is de generatie die geboren is tussen 1997 en 2012. Opgegroeid in een wereld van technologie en social media, is Generation Z over het algemeen zeer technisch onderlegd en verbonden met de digitale wereld.

Ze hebben vaak een groot gevoel voor sociale rechtvaardigheid en zijn zich bewust van milieuproblemen en andere maatschappelijke kwesties.

Als het gaat om werk, verwachten veel leden van Generation Z flexibiliteit en vrijheid in hun werk, evenals kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze zijn ook zeer betrokken bij de bedrijfscultuur en verwachten dat hun werkgevers een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu.

Het begrijpen van de waarden en behoeften van Generation Z is van cruciaal belang voor bedrijven die willen blijven concurreren op de arbeidsmarkt. Door rekening te houden met de wensen van deze generatie kunnen bedrijven een aantrekkelijke werkgever worden en talentvolle jonge medewerkers aantrekken en behouden.
Persoonlijke groei en ontwikkelingMet Pineapple Green E-Learning
Gratis voor members
USP van Pineapple bookings

Flexibiliteit:
Pineapple bookings kunnen aangepast worden aan de behoeften van het bedrijf en aan de individuele behoeften van werknemers.

Gemak:
Pineapple bookings zijn eenvoudig in te zetten en te beheren, waardoor HR-managers minder tijd en middelen hoeven te besteden aan het ontwikkelen en implementeren van incentives.

Effectiviteit:
Pineapple bookings zijn effectieve incentives voor het verminderen van verzuim en stress, het vergroten van binding en motivatie en het verbeteren van het welzijn van werknemers.


Pineapple green

Door deel te nemen aan onze e-learning cursussen, kan personeel werken aan nieuwe inzichten en vaardigheden die kan helpen om doelen te bereiken en hun persoonlijke en professionele leven te verbeteren.

Enkele voorbeelden die je kan leren:

- Hoe je effectief kunt communiceren met anderen
- stress kunt verminderen en welzijn kunt verbeteren
- leiderschapskwaliteiten kunt ontwikkelen
- doelen kunt stellen en bereiken

En nog veel meer!

Pineapple
Bookings

Administratie

Pineapple Bookings
Steenstraat 93
6828 CH, Arnhem
The Netherlands

KVK: 73058432
BTW: NL001853240B63

IBAN: NL37 ABNA 0120 3931 90

Pineapple Bookings LTD
KVK: 89401239
BTW: NL864971461B01

IBAN:NL09 INGB 0101 1396 24

© Pineapple Bookings 2023. All rights reserved.

Weergave filteren

Registreren

Om een abonnement af te sluiten, te beheren of een accomodatie te reserveren moet je een Pineapple Account hebben. Via dit formulier kun je een account aanmaken.
Heb je al een account?

Inloggen

Om een abonnement af te sluiten, te beheren of een accomodatie te reserveren moet je inloggen in jouw Pineapple Account.