Peniscola

2

Slaapkamers

1

Badkamers

Onlangs gerenoveerde woning staat in een groot vakantiepark met alle faciliteiten en bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een gemeubileerde woonkamer met (slaap)bank, een volledig ingerichte keuken met grote koelkast met vriesvak, 2 ruime betegelde slaapkamers met kledingkasten voor 4 personen. De woning heeft een ruim balkon met een voortuintje met uitzicht op het natuurgebied de de Irta. Achter onze woning ligt een zwembad met een kleuterbadje, BBQ plaats. Tevens is er ook een sportcomplex met een indoor Squasbaan en sauna, ook ligt erbij een tennisbaan en een basketbalveld. Bij de ingang van het complex ligt ook een groot zwembad met een cocktailbar. Verder kan er onder andere gemidgetgolfd en Jeux de boules gespeeld worden, dus er is genoeg te beleven voor jong en oud.

Bereikbaarheid:

Onze woning is heel makkelijk te bereiken via de AP7 en dan afslag Peniscola/Benicarlo, ook zijn er mogelijkheden met de trein via Benicarlo of tourbus vanaf alle grote luchthavens. Ook is ons resort en woning prima te bereiken met de auto of fiets dan wel met het openbaar vervoer. In het hoogseizoen vertrekt er half uur een bus(je) vanaf ons resort na het oude Peniscola ook vertrekt er om het uur een minitreintje die U ook overal heen brengt met tussenstops voor de toeristen.

Vliegen: 

U bent het snelst bij het appartement via vliegveld Reus bij Salou v.a. daar is het  nog geen uurtje rijden. Sinds kort kunt U ook vliegen op vliegveld Castellon af Londen  met Ryanair.com vanaf daar is het nog geen half uur rijden. Het makkelijkst kunt u  vliegen met www.ryanair.com via Weeze (DLD) op Barcelona of Girona of via Eindhoven  op vliegveld Reus zij adverteren vaak met retourtjes v.a. €.40.- U kunt vaak  ook goedkoop vliegen over Barcelona met VUELING.COM, KLM, TRANSAVIA, en IBERIAN  AIRLINES en RYANAIR (alleen via Brussel/Eindhoven/Rotterdam), EASYJET (vliegveld Beek in Limburg of via Londen), AIR BERLIN (via Duitse grenssteden) V.A. € 50,-!!! Kijk ook eens op www.vueling.com of www.vliegtickets.nl of www.vliegwinkel.nl. Of voor hele goedkope tarieven via Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Keulen/Weeze of Brussel op www.wegelo.nl.

 

Pineapple
Bookings

Administratie

Pineapple Bookings
Steenstraat 93
6828 CH, Arnhem
The Netherlands

KVK: 73058432
BTW: NL001853240B63

IBAN: NL37 ABNA 0120 3931 90

Pineapple Bookings LTD
KVK: 89401239
BTW: NL864971461B01

IBAN:NL09 INGB 0101 1396 24

© Pineapple Bookings 2023. All rights reserved.

Weergave filteren

Registreren

Om een abonnement af te sluiten, te beheren of een accomodatie te reserveren moet je een Pineapple Account hebben. Via dit formulier kun je een account aanmaken.
Heb je al een account?

Inloggen

Om een abonnement af te sluiten, te beheren of een accomodatie te reserveren moet je inloggen in jouw Pineapple Account.